Systemrabatt

Då vi ej har mycket "färdiga system" i vår webshop kan du bygga ditt eget system och få rabatt direkt i webbutiken. Detta är också för att man inte ska behöva "jaga" extrapriser utan kunna planera och investera i ett system och få ett helhetsmässigt "schysst" pris.

Det gäller endast på huvuddelar till ordinarie priser men även "rea-delar" räknas för att nå minst 3 delar. Vår kunskapsnivå och hjälp får du på köpet vilket oftast är mer värt oavsett pris.

Vid köp av minst 3 delar* lämnar vi en systemrabatt på 10%. Rabatten läggs in och dras av automatiskt i kassan. Du kan lätt se vilka produkter som räknas som "systemdelar", de är märkta med ett S som du finner vid produktbilden när du klickat dig in på den produkt du är intresserad av. Rabatten dras av på de produkter som inte redan är nedsatta.

*gäller ej tillbehör eller produkter med redan nedsatt pris.

Vill du ha mer information?

martin_niklasson.jpg

Martin Niklasson, Ägare och Butikschef

Delägare av HiFi-Punkten AB sedan 1991 och helägare sedan 2005. Martin brinner för välljud och är mån om att hitta bästa funktion och prestanda för pengarna oavsett prislapp. Martin sköter det mesta administrativa för HiFi-Punkten och tillbringar så mycket tid som möjligt i butiken för att kunna sprida sina råd och sin kunskap så mycket som möjligt.

Telefon: 0500-410640
E-post:

Låt oss kontakta dig!